Kallblodstravaren – en färgstark ras!

Välkommen att bli andelsägare i en kallblodstravare!
Var med och dela gemenskap, spänning och risk med andra entusiaster.

Gimle Guldfax

f. 2017

e: Hellin Faxen u: Vita Rosita

Den 29 maj anlände denna fina, smäckra kille. En riktig charmör söt som socker. Han kommer eventuellt att bli andelshäst, hör av dig om du är intresserad!

Gimle Guldlock

f. 2017

e: Horgen Tore u: Rönningsholms Moa

27 maj anlände denna stora, rejäla och fina tjej. 25 dagar gammal vägde hon hela 114 kg! Den här tjejen tror vi mycket på!!

Gimle Hellas

f. 2013

e: Mörtvedt Jerkeld u: Vita Rosita

Hellas är en mycket speciell och personlig kille som tar sin uppgift på största allvar. Vissa hästar går rätt in i hjärtat, och det gör verkligen denna kille.

Änglarnas Isvind

f. 2013

e: Tangen Scott u: Pia Hulteby

Du har nog aldrig mött en kallblodstravare som Isvind! Han har utstrålning, personlighet, charm, stam och färg! Han är den första och hittills enda dokumenterat vitblacka kallblodstravaren. En fullträff med en stam som förpliktigar.

Änglarnas Philippa

f. 2010

e: Briskeby Philip u: Pia Hulteby

Musblacka Philippa var den första blacka uppfödningen i projektet Kallblodsänglar. En är en jättefin och talangfull travare men fick inte riktigt till det. På grund av hennes höga avelsvärde fick hon istället bli avelssto.

Vita Rosita

f. 2005

e: Braute u: Vita Vinter

Välstammade och vackra Vita Rosita gick inte att motstå utan inköptes från Norge 2011 när vi lämnat Pia Hulteby där på betäckning. Vita Rositas mormor är Elitsto i Norge och hon är själv en förträfflig mamma. Det blir spännande att följa hennes avkommor på banan.